Ученици III и IV разреда образовног профила комерцијалиста и туристички техничар  успешно су реализовали стручну посету  компанији „Coca Cola Hellenic у Београду 13.01.2020. године.

Ученици су  дочекани од стране неколико младих и љубазних људи који су им омогућили да чују све о могућностима које Coca Cola Hellenic нуди за запошљавање младим људима. Поред предавања на ту тему, ученици су посетили један део производног погона ове компаније где су се упознали са технологијом прераде али и организацијом производног процеса, тако да су из прве руке имали увид како „изнутра“ изгледа и функционише једна модерна и светска компанија.

Након тога, ученици су посетили аеродром „Николе Тесла“ у Сурчину и упознали се са радом појединих служби, начинoм пословања аеродрома, структуром запослених, као и процедуром куповине и чекирања  авио карте, па све до самог укрцавања у авион. 

Захваљујући дивној сарадњи комплетног менаџмента компаније и  аеродрома, ученици су  стекли нова знања, чули и сазнали пуно занимљивих ствари, али и уживали у лепом дружењу са својим вршњацима.