ПОСЛАСТИЧАР

Ученици овог образовног профила стичу знања и вештине у специјализованом кабинету и школској посластичари „Фонтана“ у центру града. На часовима вежби и практичне наставе наши посластичари израђују разне врсте традиционалнихи савремених посластица.

Прочитајте више

ТУРИСТИЧКИ ТЕХНИЧАР

Овај образовни профил припрема ученике за рад у туристичким агенцијама као и за организацију различитих врста догађаја. Ученик ће бити спреман за креирање, реализацију и праћење реализације туристичких аранжмана.

Прочитајте више

КУВАР

Кувар је једно од најтраженијих занимања данашњице. Ученици се кроз велики број часова вежби и практичне наставе спремају за тржиште рада и готово сви након завршетка школе брзо проналазе посао.

Прочитајте више

КОМЕРЦИЈАЛИСТА

Избором овог занимања ученици ће на најбољи начин, кроз рад у виртуелним предузећима, бити припремљени за послове набавке, продаје и складиштења робе на унутрашњем и спољашњем тржишту.

Прочитајте више

КОНОБАР

Још једно занимање које пружа могућност брзог запослења након завршетка школе. Ученици током школовања кроз часове, вежбе, такмичења и припрему коктел партија стичу сва потребна знања и излазе спремни за рад.

Прочитајте више

ТРГОВИНСКИ ТЕХНИЧАР

У опис овог профила спадају различити послови са робом, електронска продаја робе као и детаљнија обрада робних докумената али и јачање маркетиншких вештина.

Прочитајте више