Када дође тренутак да треба ученик осмог разреда основне школе да изабере средњу школу коју ће похађати, то није лако сасвим сигурно ни њему, али ни његовим родитељима.

Трговинско-угоститељска, школа је дефинитивно прави избор за редовно школовање за све свршене основце на најквалитетнкем нивоу.

Управо захваљујучи богатој понуди образовних профила за редовно и ванредно школовање, сасвим смо уверени да ће свако ко је заинтересован бити у могућности да пронаће програм који му одговара.

Ученицима су понуђена 2 подручја рада: ЕКОНОМИЈА, ПРАВО И АДМИНИСТРАЦИЈА и ТРГОВИНА, УГОСТИТЕЉСТВО И ТУРИЗАМ, као и 8 образовних профила на трогодишњем и четворогодишњем школовању:
📌 КОМЕРЦИЈАЛИСТА
📌 ТУРИСТИЧКО-
ХОТЕЛИЈЕРСКИ ТЕХНИЧАР
📌 ТРГОВИНСКИ ТЕХНИЧАР
📌 КУЛИНАРСКИ ТЕХНИЧАР
📌 УГОСТИТЕЉСКИ ТЕХНИЧАР
📌 КУВАР
📌 КОНОБАР
📌 ПОСЛАСТИЧАР

Стручни кадар је још једна од предности које са нескривеним поносом можемо да истакнемо, будући да сваки професор има дугоогодишње искуство у просвети.

Баш зато можете бити уверени и да ће сваки ученик наше школе радо у њу ићи, јер ће наставници настојати да му пренесу предвиђена знања на најбољи могући начин, те ће свакако учинити да они конкретан предмет заволе.

Настава у нашој школи подразумева, на првом месту интерактиван приступ, али и различите додатне активности.

Ми можемо да се похвалимо вишегодишњим искуством и добрим резултатима у многим наставним и ваннастаним активностима.

Деца стичу знање без страха од школе и учења, што наравно чини и родитеље задовољним!

Будите и ви део установе која се разликује од осталих. Омогућите свом детету висококвалитетно образовање уз стицање нових вештина за будући живот позив.