Уписна кампања

Када дође тренутак да треба ученик осмог разреда основне школе да изабере средњу школу коју ће похађати, то није лако сасвим сигурно ни њему, али ни његовим родитељима.

Трговинско-угоститељска, школа је дефинитивно прави избор за редовно школовање за све свршене основце на најквалитетнкем нивоу.

Управо захваљујучи богатој понуди образовних профила за редовно и ванредно школовање, сасвим смо уверени да ће свако ко је заинтересован бити у могућности да пронаће програм који му одговара.

Ученицима су понуђена 2 подручја рада: ЕКОНОМИЈА, ПРАВО И АДМИНИСТРАЦИЈА и ТРГОВИНА, УГОСТИТЕЉСТВО И ТУРИЗАМ, као и 8 образовних профила на трогодишњем и четворогодишњем школовању:
📌 КОМЕРЦИЈАЛИСТА
📌 ТУРИСТИЧКО-
ХОТЕЛИЈЕРСКИ ТЕХНИЧАР
📌 ТРГОВИНСКИ ТЕХНИЧАР
📌 КУЛИНАРСКИ ТЕХНИЧАР
📌 УГОСТИТЕЉСКИ ТЕХНИЧАР
📌 КУВАР
📌 КОНОБАР
📌 ПОСЛАСТИЧАР

Стручни кадар је још једна од предности које са нескривеним поносом можемо да истакнемо, будући да сваки професор има дугоогодишње искуство у просвети.

Баш зато можете бити уверени и да ће сваки ученик наше школе радо у њу ићи, јер ће наставници настојати да му пренесу предвиђена знања на најбољи могући начин, те ће свакако учинити да они конкретан предмет заволе.

Настава у нашој школи подразумева, на првом месту интерактиван приступ, али и различите додатне активности.

Ми можемо да се похвалимо вишегодишњим искуством и добрим резултатима у многим наставним и ваннастаним активностима.

Деца стичу знање без страха од школе и учења, што наравно чини и родитеље задовољним!

Будите и ви део установе која се разликује од осталих. Омогућите свом детету висококвалитетно образовање уз стицање нових вештина за будући живот позив.