У прилогу достављамо правилнике о изменама и допунама календара образовно-васпитног рада за школску 2021/2022. годину, за основне и средње школе, које је донео министар, у складу са препорукама Тима за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа.

У складу са претходним обавештењима све школе су у седмици од 14. до 18. фебруара 2022. године на распусту, а први наставни дан је 21. фебруар 2022. године.

Будући да Тим а праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа треба да предложи организационе моделе рада школа који ће се примењивати од 21. фебруара 2022. године, потребно је да се и за наредну седмицу попуне подаци о броју заражених (Упитник који се поставља у ИС Доситеј). Важно је да се на нивоу школа искористе сви утврђени канали комуникације са родитељима ученика и запосленима да би се унели тачни и проверени подаци. Упитник ће бити доступан за попуњавање у четвртак, 17. фебруара 2022. године, од 8 до 10 сати.

Уколико школе у наредној недељи имају планиране активности, предвиђене Годишњим планом рада, исте могу организовати уз поштовање свих важећих епидемиолошких мера.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab