Ђачки парламент Трговинско-угоститељске школе обезбедио је средства за набавку опреме преко пројекта који финансира  Канцеларија за младе града Лесковца. На овај начин биће набављене: лопте за пилатес, собни бицикл, струњаче, такозвани „гладијатор“ и друге справе за партнерно вежбање. 

Након што су ученици наше школе са својим професорима отишли на контролу код специјалисте спортске медицине, у оквиру јавног часа, родила се идеја да се уради пројекат опремања фискултурне сале. Чланови ђачког парламента са идејним нацртом обратили су се руководству школе, које је препознало значај овог пројекта и помогло у остваривању његовог циља. Деформација кичме код младих у развоју, значај физичке активности за раст и развој биле су нам почетна тачка у реализацији овог пројекта. С обзиром на то да је сваки ученик који је прегледан добио свој картон у коме је наведено које корективне вежбе треба да ради свако понаособ, кренули су са вежбама, а стање сваког ученика биће праћено до краја школске године, када ће се урадити још један преглед, односно контрола код лекара спортске медицине. 

Средства која су додељена преко Канцеларије за младе, која је заједно са локалном самоуправом препознала значај реализације једног оваквог пројекта, Трговинско-угоститељска  школа ће добити неопходну опремуи за будуће генерације.

Вредност пројекта је 129.000 динара, а опремање сале за физичко васпитање биће завршено до краја календарске године.