Дана 08.11.2016. одржано је, сада већ традиционално, у Лесковцу, регионално такмичење за ученике средњих школа са територије југоисточне Србије. Регионално такмичење „Пословни изазов“ окупило је ове године 110 ученика из 22 средње школе из Куршумлије, Књажевца, Медвеђе, Вучја, Ниша, Прокупља, Власотинца, Зајечара, Пирота и Лесковца.

Ученици Трговинско-угоститељске школе који су учествовали на овом такмичењу су: Ничић Марија, Стојковић Кристина, Станојевић Андријана, Милошевић Александар, Цојић Марко, Кукец Јелена и Кукец Јована. Ученике су за такмичење припремали и пратили на такмичењу предметни наставници: Несторовић Оливера, Спиридоновић Александра, Цветковић Слађан и Милошевић Марко.

Задатaк ученика је био следећи: ОСМИСЛИТИ ПРОИЗВОД ИЛИ УСЛУГУ КОЈА ЋЕ ОСИГУРАТИ ПУТНИЦИМА КОЈИ ЛЕТЕ ИЗ НИША УДОБНО ПУТОВАЊЕ.

Ученица Стојковић Кристина (IV-1) је са својом групом освојила друго место, а Станојевић Андријана (IV-1) треће место и тиме се пласирале на Национално такмичење које ће бити одржано у Београду 21-22. фебруара 2017. године.