Дана  26.04.2016. године ученици и наставници ШОСО „11. октобар“  из Лесковца у оквиру пројекта  „Прихвати ме да живимо заједно“ удружења за пружање подршке особама са сметњама у развоју „Тезеј“ посетили су Трговинско-угоститељску школу у Лесковцу. Школу су посетили  ученици шестог, седмог и осмог разреда  у пратњи наставника. Сврха посете била је професионална орјентација и социјална инклузија.

Ученици наше школе објаснили гостима шта ће ученици образовних профила заступљених у нашој школи радити након завршетка школе и показали им учионице, кабинете, школску продавницу, ресторан, кухињу и посластичарницу.  Показали су им како се склапају салвете, како се поставља сто, па су и наши гости уз њихову помоћ и помоћ наставника покушали да ураде исто. У ресторану и посластичарници имали су прилику да пробају храну и колаче које наши ученици припремају.

Prihvati me da zivimo zajedno 01 Prihvati me da zivimo zajedno 02 Prihvati me da zivimo zajedno 03 Prihvati me da zivimo zajedno 04 Prihvati me da zivimo zajedno 05 Prihvati me da zivimo zajedno 06 Prihvati me da zivimo zajedno 07 Prihvati me da zivimo zajedno 08